Oceněné designové návrhy v soutěži A’ DESIGN 2020 (10/10)

V těchto nejistých dobách A 'Design Awards 2020 oznámila výsledky za rok 2020. Ocenění A 'Design Awards, se zaměřují na vytvoření seznamu nejlepších návrhů v mezinárodním měřítku napříč všemi obory. 
Cena a soutěž A 'Design Award jsou více než pouhý program ocenění. Aktivně hledá dobrý design, uvádí jej na trh, přináší hodnotu projektu a designérovi poskytuje široké škálu služeb s přidanou hodnotou, jako je specializovaná PR kampaň, online výstava a dokonce i platforma pro prodej návrhu. 

10/10
Sladká tečka na závěr - Dengo čokoláda od Brazil & Murgel Design Studio

Už jste někdy slyšeli o čokoládě tak dobré, že vyhrála cenu? Tak Dengo Chocolate Bar jej nezískal pro chuť, ale pro svůj inovativní přístup k segmentaci! Čokoládová tyčinka o hmotnosti 80 g se liší od základního mřížkového systému, který má většina čokolád. Rozhodli se pro organickou strukturu, která je ve skutečnosti inspirována kakaovým bobem. Musíš souhlasit, že výsledek je prostě poutavý!



zdroj: https://www.yankodesign.com/

Žádné komentáře:

Okomentovat

TEORIE SVAŘOVÁNÍ, DRUHY SVAŘOVÁNÍ

  TEORIE SVAŘOVÁNÍ, DRUHY SVAŘOVÁNÍ Svařování ·          Metoda kterou vytvořím nerozebiratelné spojení dvou částí kovů pomocí tepla při tep...